bckTop 

Recruitment Consultant Retail / Hospitality Groot-Bijgaarden (m/v/x)- 2558

Function

 Goesting om jezelf als Recruiter te lanceren in een uitdagende werkomgeving, waar geen dag dezelfde is én je kan doorgroeien? Start dan je carrière bij The Adecco Group.

Voor ons team Adecco Hospitality kijken we uit naar een gebeten recruiter die feeling heeft met de wereld van hospitality (hostessen, kelners, keukenpersoneel, eventmedewerkers) 

Hoe ziet je job bij Adecco Hospitality eruit?

Als Recruiter ben je het hart van de onderneming: je bent hét aanspreekpunt voor zowel kandidaten als klanten binnen de horecasector. Je grootste taak bestaat uit het uitbouwen van actieve pools zodat je een optimale personeelsbezetting kan garanderen bij jouw klanten tijdens hun events.

Je gaat actief op zoek naar kandidaten via jobsites, sociale media, jobbeurzen en schoolbezoeken. Je ontwikkelt daarbij een aanstekelijke rekruteringscommunicatie en bent hierbij een echte netwerker

Je biedt de kandidaten een warm en professioneel welkom, doet screenings en test ze volgens onze basisprocedures en de wensen van de klant

Je zorgt voor een vlekkeloze opvolging en begeleiding van zowel kandidaten als klanten.

Je beheert jouw kandidatenpools optimaal door het gebruik van een planningstool

Je coacht en begeleidt jouw kandidaten zodat hun opdracht vlekkeloos verloopt

Je zorgt voor een goeie bereikbaarheid naar jouw klanten toe en werkt hiervoor in een beurtrol naar standby toe. Bij grote events ben je aanwezig bij opstart.  Requirements

Je bent een uitstekende planner en organisator die krachtdadig kan reageren in stressvolle situaties?

Je bent hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kandidaten?

Je hebt een Bachelor in HR of in een commerciële richting?Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect? 

Je hebt een rijbewijs B om overal vlot en flexibel te geraken en stel je je flexibel op naar plaats tewerkstelling en werktijden toe?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Offer

 Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit. 

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Al zeven jaar lang zijn we een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview, zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking! 


Information

Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Closing date

18/11/2019

 

  • © 2011 Adecco