bckTop 

Onthaalmedewerker Adecco Boom (m/v)- 2524

Function

 Als Onthaalmedewerker van Adecco Boom ben je hét eerste aanspreekpunt voor zowel kandidaten als klanten.

Jouw taken:

Je beantwoordt de eerstelijns telefonie 
Je onthaalt kandidaten en schrijft hen in volgens onze basisprocedures 
Je bent de eerste persoon om de juiste kwalificaties van de kandidaat te detecteren tijdens het pre-interview om zo te kunnen doorverwijzen naar een Recruitment consultant
Je verricht ook een aantal administratieve taken zoals: opmaak contracten, opvolging kantoormailbox, publiceren van vacatures, up to date houden van kandidatendossiers (laatste werkervaring, datum laatste contact, beschikbaarheid,..)

Requirements

 Jouw profiel:

Je bent absoluut een stressbestendige multitasker!
Je pikt snel zaken op en hebt een feeling voor het prescreenen van kandidaten
Je bent een teamplayer waarop je collega recruiters steevast kunnen rekenen
Luistervaardigheid en klantgerichtheid zijn absoluut jouw sterktes!
Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands


Offer

Wat mag je van ons verwachten?

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals Opt4Car, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Al zeven jaar lang zijn we een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview, zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking!

Information

hr.internalrecruitment@adecco.be

Application

hr.internalrecruitment@adecco.be

Closing date

15/11/2019

 

  • © 2011 Adecco