bckTop 

Cluster Manager Onsite La Lorraine (m/v)- 2501

Function

Adecco On Site services werkt vanuit de ervaring dat de inzet van grote aantallen kandidaten zich het best bij de klant in huis laat organiseren. Dit heeft geresulteerd in een dienstverlening die varieert van productiviteitsverbetering tot persoonlijke begeleiding van kandidaten bij de klant op locatie.

Taken

1.     Meewerken aan het operationele beheer van de On Site waarvoor hij/zij verantwoordelijk is

2.     Toezien op de invoering en de opvolging van de werkinstrumenten, diensten en rapporteringen die met de klant afgesproken werden, binnen de vastgestelde termijnen

3.     De Onsite klanten waar hij verantwoordelijk voor is, ontwikkelen en binden. 

4.     Erop toezien dat de doelstellingen inzake omzet en onderhandelde marktaandelen gehaald worden.

5.     De HR-behoeften van de klant afbakenen, en in overleg met de AM alle gepaste oplossingen van Adecco voorstellen, in overeenstemming met de verwachtingen en het business plan van de Onsite. 

6.     De klant een operationele kijk geven op de vorderingen van de lopende projecten (rekrutering, testing, beoordelingen, outplacement,…) dmv oa actieregister en implementatieplan , …

7.     De commerciële contacten met de gesprekspartners van de site aanknopen, bestendigen en verankeren op alle niveaus, op basis van periodieke gesprekken, en dmv de communicatiematrix

8.     De Onsite consultants leiden en ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, zodat zij zo optimaal mogelijk kunnen werken. De consultants coachen met functionering- en beoordelingsgesprekken. De doelstellingen bepalen en regelmatig opvolgen, met wekelijkse kantoorvergaderingen. 

9.     Operationele hulp verlenen (rekrutering, testing, administratieve opvolging,…) bij pieken in de werkzaamheden bij de Onsite. 

10.   De planningen van de vakanties en de opleidingen opmaken en een efficiënte vervanging van de consultants voorzien. De operationele backup van de consultants bij de Onsite waarborgen. 

11.   De resultaten van de Onsite geregeld en nauwgezet rapporteren aan de Area Manager, zodat in voorkomend geval bijgestuurd kan worden. De resultaten en vooruitzichten geregeld analyseren om te bepalen of er doeltreffend en efficiënt georganiseerde acties of initiatieven nodig zijn. 

12.   De consultants motiveren en ondersteunen

13.   Waken over  kwaliteit (audit), veiligheid en andere wettelijke verplichtingen, …

 


Requirements

 

Minimaal werk- en denkniveau: 

  • Bachelor in management en/of vergelijkbare economische opleiding
  • Of bachelor in het specifieke gebied van het kantoor

Aanvullende  opleidingseisen: 

  • Personeelsmanagement / algemeen management
  • Commerciële opleidingen
  • Volledig vertrouwd met huidige versie van MS-Office
  • Rijbewijs B

Minimale functie-ervaring: 

  • Minstens twee jaar relevante ervaring, met aantoonbare commerciële successen in een gelijkaardige commerciële functie. 

·         Onze medewerkers kiezen voor Adecco omwille van onze commerciële drive en dynamische uitstraling, de sociale bewogenheid en (h)echte verbondenheid onder collega’s.

 

 


Offer

·         Adecco zorgt voor een motiverend loonpakket (een representatieve bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, aantrekkelijk commissiesysteem, belkrediet, forfaitaire onkostenvergoeding,…). Verder laat een loopbaan bij ons je ook toe om een evenwichtige work-life balance uit te bouwen (zoals werken in eigen regio). Daarnaast leggen we de nadruk op een professionele loopbaanontwikkeling (doorgroei naar area, regio en zelfs internationaal niveau) en krijg je ook in je dagdagelijkse activiteiten de nodige vrijheid om eigen accenten te leggen 

 

 


Information

hr.internalrecruitment@adecco.be 

Closing date

04/11/2019


  • © 2011 Adecco