bckTop 

HR Planner / Recruiter Onsite TNT Machelen (m/v)- 2477

Function

Goesting om jezelf als Resource Planner te lanceren in een uitdagende werkomgeving, waar geen dag dezelfde is én je kan doorgroeien? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources! Voor ons merk Adecco zijn we op zoek naar een Resource Planner.

Als Resource Planner ben je het hart van de onderneming: je bent hét aanspreekpunt en het gezicht van Adecco ter plaatse bij onze klant. Je bouwt een nauwe relatie op met de klant en voorziet in al zijn HR-gerelateerde noden. Zo vul je vacatures in, volg je kandidaten nauwgezet op en zorg je voor een allround tevredenheid van klant én kandidaat.

Hoe ziet je job bij Adecco eruit?

Je…

·         Weet waar de klant naar op zoek is en gaat op zoek naar de juiste kandidaten om voor de ideale match te zorgen.

·         Biedt de kandidaten een warm en professioneel welkom, doet screenings en test ze volgens onze basisprocedures. Je geeft rondleidingen bij de klant en organiseert infosessies en onthaaldagen.

·         Gaat actief op zoek naar kandidaten via jobsites, sociale media, jobbeurzen en schoolbezoeken. Je ontwikkelt daarbij een aanstekelijke rekruteringscommunicatie.

·         Je stelt dag- en weekplanningen op van de medewerkers om een optimaal verloop te garanderen.

·         Bent een pietje-precies als het op administratie aan komt.

·         Zorgt voor een vlekkeloze opvolging en begeleiding van zowel kandidaten als klanten.

·         Kent je klant en blijft hem kennen. Je zorgt voor de match made in heaven met zijn bedrijfscultuur, waarden en verwachtingen.

·         Onderhoudt goed contact met de klant. Je presenteert hem topkandidaten die je motiveert, coacht en (de)brieft.

Requirements

·         Heb je een passie voor mensen? Word je gelukkig door kandidaten aan hun droomjob te helpen bij één van onze klanten?

·         Ben je een teamplayer?

·         Beschrijven vrienden en familie jou als gedreven en sociaal mét commerciële flair?

·         Heb je een luistervaardige én klantgerichte persoonlijkheid die straalt, charmeert en nazindert?

·         Werk je resultaatgericht en kan je krachtdadig reageren in stressvolle omstandigheden?

·        Ben je hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kandidaten?

·         Heb je een Bachelor, Master of beschik je over relevante ervaring in HR of in een commerciële richting?

·         Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect? Kan je daarenboven nog een mondje Frans en Engels?

·         Heb je een rijbewijs B om overal vlot en flexibel te geraken?

Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Offer

 Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Jaar na jaar worden we verkozen tot een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview. Zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking! 


Information

Jouw dedicated recruiter: ingrid.decraene@adecco.be

Closing date

04/11/2019


  • © 2011 Adecco