bckTop 

Recruiter / Recruitment Consultant Vilvoorde (m/v)- 2443

Function

Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun.

Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama’s, super papa’s en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten.

We ‘work hard, play hard’ en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop.

Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen.

Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Vilvoorde.  

 

Als Recruiter bij Adecco:

Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media.

Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie!

Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding!

Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is

Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen

Houd je je dossiers up to date. Zo kunnen je collega's altijd volgen en de perfecte back-up zijn. 

Requirements

Jouw profiel

Je bent altijd positief ingesteld – don’t look back en focus op wat je kan ondernemen, hands-on en enthousiast  

Je bent nieuwsgierig om anderen te leren kennen en doorgronden

Je hebt die ‘sense of urgency’ – acties onderneem je liever gisteren dan vandaag

Je bent een sterke communicator met goeie commerciële skills

Je houdt van veranderingen  (ze gebeuren hier met de snelheid van het licht); je kan je makkelijk aanpassen aan mensen en situaties.

Je bent jezelf; iemand anders zijn de hele dag is gewoonweg uitputtend

Bij voorkeur heb je een Bachelor of een Master of heb je ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt heel veel zin om aan boord te gaan bij een coole Great Place To Work én een echte impact te kunnen hebben op het leven van anderen 

Offer

Ons aanbod

Je komt terecht bij The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf, wereldleider op vlak van HR oplossingen en al 7 jaar op rij een Great Place To Work. We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem gebaseerd op teamresultaten en tal van extralegale voordelen zoals Opt4Car, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, (groeps-) en hospitalisatieverzekering. Na 2 en 5 jaar krijgt je loon een upgrade na een positieve evaluatie. Naast 20 vakantiedagen en de officiële feestdagen, kan je genieten van 12 recuperatiedagen per jaar en 1 dag anciënniteitsverlof elke 5 jaar. Met ons programma Energy@Adecco ondersteunen en moedigen we een gezonde work-life balans aan. Verder stimuleren we onze werknemers om zich permanent bij te scholen via het ruime interne opleidingsaanbod en kan je bij deze Great Place To Work je carrière uitbouwen in vele richtingen, zowel commercieel, administratief of HR gericht, horizontaal en verticaal.

Information

Jouw dedicated Internal Recruiter: Greet Cornelis. Klik op de link om te solliciteren of mail je CV naar hr.internalrecruitment@adecco.beClosing date

28/09/2019


  • © 2011 Adecco