bckTop 

Business Manager bij B + C- 2413

Function

B + C is een internationaal executive search bedrijf en is momenteel actief in 13 landen. We behoren tot de Adecco Group die meer dan 31.000 mensen tewerkstelt.

B+ C in België werkt vanuit 4 kantoren: Brussel, Kontich, Sint-Martens-Latem en Leuven.

Elke consultant werkt vanuit een eigen expertise binnen volgende specialisaties : Sales & Marketing, Accounting & Finance, Banking & Insurance, HR, Legal, Office Management, Purchasing & Logistics , Information Technology en Engineering & Technology.

 

FUNCTIE

Als Business Manager heb jij de eindverantwoordelijkheid voor het kantoor te Sint-Martens-Latem. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Samen met je team streef je ernaar de commerciële doelstellingen te behalen.

Je bent iemand die zeer resultaat gericht werkt en denkt. Het is een sterkte van jou om iedere dag opnieuw op een positieve manier mensen in beweging te krijgen.

Als people manager kan je mensen enthousiasmeren en slaag je erin hen naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je door je ervaring en expertise via coaching te transfereren naar je collega’s. “Lead by example” is je kracht, je werkt zelf nog volledig operationeel mee op dossiers van A tot Z.

Je krijgt nog steeds een kick van de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Netwerken en contacten leggen is een tweede natuur voor jou en je draagt bij aan het verbreden en verdiepen van de bestaande klantenportefeuille.

Je bent een ondernemer, iemand die graag initiatief neemt en als ambitie heeft het kantoor verder uit te bouwen.

Het aantrekken en de onboarding van nieuwe consultants behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.


Requirements

Je hebt minimum een bachelor diploma en je hebt een aantal jaren ervaring als consultant binnen werving en selectie. Je bent klaar voor de next step.

Door jouw ondernemerschap, gedrevenheid, enthousiasme, communicatieve skills en resultaat gerichtheid kan je een kantoor uitbouwen tot een belangrijke speler in jouw regio.

Door je commerciële skills en ervaring ben je iemand die opportuniteiten detecteert en omzet naar business.


Offer

Je komt terecht bij een internationale speler met grote ambities in België.

Je krijgt een intensieve opleiding en coaching om je persoonlijke groei te garanderen.

We bieden je een job waar je heel zelfstandig en flexibel kan werken.

Je kan rekenen op een heel mooi salarispakket inclusief bedrijfswagen, laptop, een zeer aantrekkelijk bonussysteem en incentives, zowel nationaal als internationaal.


Information

Stuur je CV naar els.vanlaere@badenochandclark.be

Indien je meer info wenst, bel naar Els Van Laere, 0032(0)472 345 293

Closing date

28/09/2019


  • © 2011 Adecco