bckTop 

Modis Business Manager m/v- 2402

Function

Voor de uitbouw van ons IT  Modis (the Adecco Group) team kijken wij uit naar een salesgedreven matchmaker, een Business Manager m/v!

Modis is een globale provider van IT Staffing & Consultancy Services met specialisatie in contracting, werving & selectie en outsourcing diensten. Onze specialisten zorgen voor flexibele oplossingen: via staffing, outsourcing of consulting zoeken we de juiste mensen voor onze klanten.

 

Als Modis Business Manager beheer je jouw activiteiten van A tot Z. Je verwerft nieuwe klanten en  projecten gericht op het vergroten van het Modis marktaandeel.

Je beheert en stuurt het rekruteringsproces van de Business Unit dit in nauwe samenwerking met het team van de Modis Recruiters.

Requirements

Jouw taken als Modis Business Manager:

- Je detecteert de behoeften van jouw klant en door een gepersonaliseerde aanpak speel je hierop in. Je garandeert de goeie opvolging.

- Uitbouw van het huidige klantenbestand binnen het toegewezen marktsegment

- Interviews afnemen van kandidaten aangeleverd door het team van Modis Recruiters.

- Aanwerven van eigen team van professionals en de opvolging ervan


Jouw profiel als Modis Business Manager:

- Bachelor of master opleiding is een vereiste

- Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven), Frans is een pluspunt

- Een eerste werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare commerciële successen is een vereiste.

Offer

We bieden je een zeer boeiende en afwisselende functie met inhoud en grote betrokkenheid. Er is ruimte voor creativiteit, initiatiefname en zelfontplooiing. Uiteraard zorgen we voor constante interne en externe opleidingsmogelijkheden om de job met succes uit te voeren, of jezelf met extra kennis te verrijken.

Modis zorgt voor een motiverend loonpakket (marktconform bruto maandloon, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, aantrekkelijk commissiesysteem, belkrediet, forfaitaire onkostenvergoeding,…). Daarnaast leggen we de nadruk op een professionele loopbaanontwikkeling.

Voor een gedetailleerde jobomschrijving kan je terecht bij ingrid.decraene@adecco.be

Interesse? Solliciteren is de next step!

Information

 Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Closing date

12/09/2019

 

  • © 2011 Adecco