bckTop 

Manager National Accounts divisie The Adecco Group- 2491

Function

Als Manager sta je aan het hoofd van de afdeling ‘Central Delivery’ binnen het departement DIGITAL OPERATIONS en heb je eindverantwoordelijkheid op drie gebieden: people management, sales en financieel beheer.


People Management

·         Je staat in voor het inspireren, aansturen, motiveren en ondersteunen van je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit omvat onder meer het inwerken van nieuwe medewerkers, het organiseren van kantoormeetings, het voeren van functionerings- en coachingsgesprekken en het opstellen en regelmatig opvolgen van doelstellingen voor de medewerkers.

Uiteraard draag je voor een belangrijk deel bij aan hoe je team zijn werkomgeving ervaart door te zorgen voor een motiverende en positieve sfeer op je kantoor.


Operationele en commerciële taken

·         Je implementeert en optimaliseert de werkzaamheden en –processen van de afdeling ‘Central Delivery’.

-          analyseren van de huidige werkzaamheden en oplossingen

-          in kaart brengen van de noden

-          zorgen voor de nodige aanpassingen van de procedures en werkwijzen

-          zorgen voor efficiëntie wins door het voorstellen en implementeren van innovatie (e-tools, ….)

-          communiceren over de veranderingen naar de geïmpliceerde partijen.

·         Je verleent operationele hulp (rekrutering, testing, administratieve opvolging,…) bij pieken in de werkzaamheden van de dienst.

·         Je verzorgt de rol van ambassadeur van de afdeling naar het Adecco – netwerk toe.

 

·         De commerciële contacten met de gesprekspartners van de klanten aanknopen, bestendigen en verankeren op alle niveaus, op basis van periodieke gesprekken.

·         De HR-behoeften van de klant afbakenen, en alle gepaste oplossingen van The Adecco Group voorstellen, in overeenstemming met de verwachtingen en het business plan van de klant.

·         Je ziet toe op de invoering en de opvolging van de werkinstrumenten, diensten en rapporteringen die met de klant afgesproken werden, binnen de vastgestelde termijnen.

·         Je geeft de klant een operationele kijk op de vorderingen van de lopende projecten.

·         Je zorgt ervoor dat de doelstellingen inzake omzet en onderhandelde marktaandelen gehaald worden.

 

Financieel beheer

·         Je coördineert de uitvoering van het actieplan voor afdeling ‘Central Delivery’ zodat minimaal de gebudgetteerde resultaten en omzet worden gerealiseerd.


Requirements

Je bent een motivator en een inspirator!

Minimaal werk- en denkniveau:

• Bachelor in management en/of vergelijkbare economische opleiding

Aanvullende opleidingseisen:

• Personeelsmanagement / algemeen management

• Commerciële opleidingen

• Volledig vertrouwd met huidige versie van MS-Office

• Rijbewijs B

Minimale functie-ervaring:

• Minstens twee jaar relevante ervaring, met aantoonbare commerciële successen in een gelijkaardige commerciële functie.


Offer

Wat heeft Adecco in petto voor jou?

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering, forfaitaire onkostenvergoeding... Daarnaast kan je rekenen op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Jaar na jaar worden we verkozen tot een Great Place To Work!


Information

Interesse of vragen? hr.internalrecruitment@adecco.be 

Application

Greet Cornelis +32 2 481 96 39

Closing date

12/09/2019

 

  • © 2011 Adecco