bckTop 

Permanent Placement Consultant Competence Center (m/v)- 2487

Function

Waar we al even niet meer omheen kunnen, is de krapte op de arbeidsmarkt. De grote uitdaging is om de juiste mensen te vinden doordat talent meer en meer schaars wordt. Om te anticiperen op dat veranderende economische klimaat, zetten we in op een verdere professionalisering van de diensten die Adecco vandaag aanbiedt en investeren we in Competence Centers waar expertise gebundeld zal worden.

Als permanent placement  consultant kom jij terecht in een team dat met zijn kennis en expertise verschillende Adecco kantoren ondersteunt in de zoektocht naar vaste medewerkers. In samenspraak met de kantoormanagers behartig jij de vaste, meer complexe bedienden jobs. Je werkt vanuit een centraal punt en maakt deel uit van het kantorennetwerk.  Jij stemt met de hiring managers de noden tot in detail af. Je weet welke vragen je moet stellen, en je durft de klant hierbij te challengen. Met een duidelijk functieprofiel voor ogen schrijf jij de vacaturetekst en verspreid je deze op een zo creatief mogelijke manier. Het is heel voornaam dat je je netwerk weet aan te spreken. Je staat in voor de rekrutering van A tot Z en ook de nazorg is één van jouw stokpaardjes. 


Requirements

We zoeken mensen die zich kunnen vastbijten in dossiers en streven naar die juiste match. Collega’s die die extra mile willen zetten om voor elk dossier alle registers open te trekken. Daarnaast ga je pro-actief op zoek naar kandidaten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Door de goede contacten die je weet te leggen met de managers van de lokale kantoren ben je in staat om de markt in kaart te brengen en te weten naar wat ze juist op zoek zijn. 

Wij zijn op zoek naar collega’s die kwaliteit, professionaliteit en gedrevenheid hoog in het vaandel dragen. Collega’s die gebeten zijn om mensen echt te leren kennen en de passende job weten te vinden. Niet omdat ze dit moeten, maar omdat ze daar energie door krijgen. Wij zoeken sterke, goed drietalige communicators die pro- actief, kritisch en transparant de zaken benaderen. Authentiek en commercieel ingesteld zijn, maar niet louter handelen uit eigenbelang.Offer

Je komt terecht bij  The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf, wereldleider op vlak van HR oplossingen en al 6 jaar op rij een Great Place To Work.  We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen en hechten we veel belang aan een goede work-life balance.


Information

hr.internalrecruitment@adecco.be

Closing date

09/09/2019

 

  • © 2011 Adecco