bckTop 

Internal Recruiting Account Manager - The Adecco Group (m/v)- 2450

Function

Zin om als Interne Recruiter / Talent Acquisition Officer aan de slag te gaan in een uitdagende werkomgeving, waar geen dag dezelfde is?

Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources! 

Jouw taken als Interne Recruiter / Talent Acquisition Officer ?

Zorgdragen voor het selecteren, binden (netwerk opbouwen) en aanbiedenen van gekwalificeerde kandidaten zodat de interne vacatures van The Adecco Group succesvol en snel worden ingevuld.

Het actief searchen en benaderen van kandidaten via diverse wervingskanalen om een pro-actieve recruitmentservice aan te bieden.

Het actief onderhouden van de direct beschikbare kandidatenpool zodat toekomstige vacatures adequaat ingevuld kunnen worden. Bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten die het relatiebeheer ondersteunen; het periodiek screenen van de wervingskanalen op direct beschikbare kandidaten; nabellen van stagiaires die eerder zijn uitgestroomd etc.

Het actief onderhouden, toepassen en verder uitbouwen van zinvolle wervingskanalen door middel van effectieve arbeidsmarktcommunicatie. Bijvoorbeeld aanwezig zijn op beurzen en scholen, contacten met VDAB’s etc.

Het professioneel en adequaat toepassen van de door Adecco gehanteerde test- en selectiemethodieken zodat efficiënt een goede selectie kan worden gemaakt. 

Zorgdragen voor een correcte administratieve opvolging zodat een volledige en actuele informatie overdracht kan worden gewaarborgd en er tijdig kan worden gerapporteerd over de recruitment- en sourcingactiviteiten aan de Recruitment Manager België. 

Requirements

Je hebt:

• Minimum 4 jaar ervaring met het rekruteren van bediendeprofielen

• Ervaring met het afnemen van testing en assessment

• Goede kennis social media, vooral LinkedIn

Je bent:

• Gebeten door search en networking

• Flexibel zijn naar verplaatsingen toe (werken vanuit Groot-Bijgaarden, beurzen, scholenpresentaties)

 


Offer

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering, forfaitaire onkostenvergoeding... Daarnaast kan je rekenen op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Jaar na jaar worden we verkozen tot een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! 

Information

hr.internalrecruitment@adecco.be 

Closing date

05/08/2019

 

  • © 2011 Adecco