bckTop 

Recruiter Modis Life Sciences m/v- 2430

Function

Ben je op zoek naar een gevarieerde uitdaging, veel autonomie en drive? 

Ga aan de slag als end 2 end Recruiter bij Modis Life Sciences. 

Dit is de brand binnen the Adecco Group die instaat voor HR Consultancy en Staffing voor de sector Life Sciences. Het team Technical focust oa. op Lab Technicians, Quality medewerkers, projectmanagers, biostatisticians en dit binnen Pharma en Food Manufacturing

Als Recruiter haal je je motivatie uit het aantrekken van kandidaten en het detecteren van nieuwe opportuniteiten.

Je zorgt dagelijks voor een commerciële communicatie en professionele opvolging van de vacatures bij klanten. Ook met kandidaten sta je steeds in contact om ze te informeren, screenen, begeleiden, coachen en voor te bereiden op een (eventueel) volgend gesprek. 

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z: 

het opnemen van een job omschrijving bij de klant

uitschrijven en plaatsen van de openstaande vacature

selectie en screening van potentiële kandidaten

administratieve opvolging van de selectieprocedure

voorstellen van de kandidaat

voorbereiding en coaching van de kandidaat 

opvolging en uitwisseling van feedback van de klant en de kandidaat

contractbespreking en eventuele opmaak 

Opvolging na opstart 

Je werkt hoofdzakelijk vanuit Groot-Bijgaarden of het kantoor te Wavre.  Af en toe bezoek je ook de klanten om hen beter te leren kennen en een goed zicht te krijgen op hun noden.

Netwerken en contacten leggen is voor jou een tweede natuur. Naast je hoofdtaken ben je steeds bezig om de visibiliteit en het DNA van Modis Life Sciences in de spotlights te plaatsen. Je werkt mee op beurzen en job-events, workshops, opleidingen,… en slaagt erin om je contacten te enthousiasmeren en te overtuigen van onze service.

Requirements

Affiniteit met de Life Science wereld is belangrijk. De wil om je vast te bijten in onze vacatures is nodig om deze optimaal te begrijpen en de nood van onze klanten te (her)kennen. 

Je hebt minstens een Bachelor opleiding afgerond, idealiter in een wetenschappelijke richting.

Een eerste rekruteringservaring is een troef om in deze job snel in te kunnen stappen. Een achtergrond binnen de uitzendsector kan zeker een match betekenen, gezien wij dezelfde dynamiek hanteren!

Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is nodig.

Beschik je over een sterke basis en heb je de juiste houding om verder te leren, dan bieden wij jou zeker de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen

Herken jij jezelf in de volgende termen, dan kan jij zeker de persoon zijn die wij zoeken: dynamisch, teamplayer,  snel schakelen,  proactief denker en doener, enthousiast, probleemoplosser, zelfstandig en commercieel ingesteld.

Offer

We bieden je een uitdagende functie binnen een fijne organisatie. Modis Life Sciences maakt deel uit van The Adecco Group, een Top 5 bedrijf binnen de ‘Great Place to Work’ ranking

Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen: maaltijdcheques, vaste maandvergoeding, firmawagen, groeps-en hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement. Daarnaast kan je genieten van een aantrekkelijk bonus systeem en zijn er diverse incentive mogelijkheden

Werk locatie: Groot-Bijgaarden en/of Waver

Een voltijds of 80% werkregime is bespreekbaar

Application

Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Closing date

04/08/2019

 

  • © 2011 Adecco