bckTop 

Clustermanager Onsite Volys - Mowi - Hub Zeebrugge m/v- 2411

Function

Ter versterking van ons Onsite Adecco Team kijken wij uit naar een Clustermanager m/v die instaat voor de operationele aansturing van onze onsites Volys Lendelede – 

Mowi Brugge /Oostende en Hub Large Accounts Zeebrugge

Adecco On Site services is de Brand binnen The Adecco Group die HR services levert ter plaatse bij bovenvermelde klanten. Een dienstverlening die varieert van opvolging van personeelsbezetting,  productiviteitsverbetering tot persoonlijke begeleiding van uitzendkrachten bij de klant op locatie.

Jouw Taken als Clustermanager?

1. Meewerken aan het operationele beheer van de On Site waarvoor hij/zij verantwoordelijk is

2. Toezien op de invoering en de opvolging van de werkinstrumenten, diensten en rapporteringen die met de klant afgesproken werden, binnen de vastgestelde termijnen

3. De Onsite klanten waar hij verantwoordelijk voor is, ontwikkelen en binden.

4. Erop toezien dat de doelstellingen inzake omzet en onderhandelde marktaandelen gehaald worden.

5. De HR-behoeften van de klant afbakenen, en in overleg met de AM alle gepaste oplossingen van Adecco voorstellen, in overeenstemming met de verwachtingen en het business plan van de Onsite.

6. De klant een operationele kijk geven op de vorderingen van de lopende projecten (rekrutering, testing, beoordelingen, outplacement,…) dmv oa actieregister en implementatieplan , …

7. De commerciële contacten met de gesprekspartners van de site aanknopen, bestendigen en verankeren op alle niveaus, op basis van periodieke gesprekken, en dmv de communicatiematrix

8. De Onsite consultants leiden en ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, zodat zij zo optimaal mogelijk kunnen werken. De consultants coachen met functionering- en beoordelingsgesprekken. De doelstellingen bepalen en regelmatig opvolgen, met wekelijkse kantoorvergaderingen.

9. Operationele hulp verlenen (rekrutering, testing, administratieve opvolging,…) bij pieken in de werkzaamheden bij de Onsite.

10. De planningen van de vakanties en de opleidingen opmaken en een efficiënte vervanging van de consultants voorzien. De operationele backup van de consultants bij de Onsite waarborgen.

11. De resultaten van de Onsite geregeld en nauwgezet rapporteren aan de Area Manager, zodat in voorkomend geval bijgestuurd kan worden. De resultaten en vooruitzichten geregeld analyseren om te bepalen of er doeltreffend en efficiënt georganiseerde acties of initiatieven nodig zijn.

12. De consultants motiveren en ondersteunen

13. Waken over kwaliteit (audit), veiligheid en andere wettelijke verplichtingen, …

Requirements

Minimaal werk- en denkniveau: Bachelor in management en/of vergelijkbare economische opleiding en minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie bij voorkeur als Branch Manager of binnen HR

Aanvullende opleidingseisen:
Personeelsmanagement / algemeen management
Commerciële opleidingen
Volledig vertrouwd met huidige versie van MS-Office
Rijbewijs B


Offer

The Adecco Group is de grootste aanbieder van Human Resource Solutions ter wereld met meer dan 6.600 kantoren in 70 landen. In België heeft Adecco een netwerk van meer dan 120 vestigingen waar ruim 10.000 associates per week aan het werk zijn en ca. 750 vaste medewerkers. Onze medewerkers kiezen voor The Adecco Group omwille van onze drive en dynamische uitstraling, de sociale bewogenheid en (h)echte verbondenheid onder collega’s. 

We bieden jou een uitdagende rol binnen een topteam. We staan voor een goede begeleiding zodat je vlot ingewerkt bent in je functie.

Benieuwd? Voor meer vragen of om je kandidatuur door te sturen kan je terecht bij jouw dedicated recruiter Ingrid Decraene via ingrid.decraene@adecco.be. Solliciteren kan eveneens online.

Wat mag je verwachten van onze selectieprocedure? Je wordt binnen de 2 dagen gecontacteerd voor een eerste telefonische kennismaking. In een 2e fase maak je kennis met de Business Manager om aansluitend een assessment te doorlopen. We streven naar een korte, maar kwalitatieve procedure zodat je snel kan starten.


Information

Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Application

Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Closing date

12/07/2019

 

  • © 2011 Adecco