bckTop 

Recruitment Consultant Jaguar Land Rover (aug - jan)- 2410

Organization

Pontoon is het wereldwijde RPO platform van The Adecco Group. Zij nemen onsite bij de klant de volledige recruitment lifecycle in handen. Van sourcing tot onboarding en employer branding.

Momenteel hebben wij een geweldige kans voor een RECRUITMENT CONSULTANT om het rekruteringsteam binnen een groot en gerenommeerd bedrijf te versterken

Function

Als Recruitment Consultant ben je de belangrijkste schakel bij het leveren van de Recruitment Process Outsourcing aan de klant.

Je bent verantwoordelijk voor de rekruteringsactiviteiten gaande van het aantrekkelijk herschrijven van vacatures, het adverteren op verschillende postingsites, het zoeken naar kandidaten op jobboards (Linkedin, Indeed,…), het afnemen van intakegesprekken tot de testing van kandidaten.

Daarnaast adviseer je de verschillende hiring managers doorheen het volledige selectieproces tot het ogenblik van de aanwerving.  

Je zorgt ervoor dat kandidaten voornamelijk via directe sourcing worden aangeworven om de beste kandidaten op alle niveaus in alle disciplines voor het on-site programma te leveren. Je denkt out of the box en werkt creatieve acties uit om kandidaten te benaderen en aan te trekken.

Je moet er eveneens voor zorgen dat resourcing-doelen worden behaald en dat je een eersteklas service levert aan de klant.

Dit is een tijdelijke functie van augustus 2019 tot januari 2020.

 

Belangrijkste taken:

-Beheer van het volledige rekruteringsproces: CV screening, interview, onderhandelingen over ons aanbod, background checks en referenties checken.

-Je fungeert als aanspreekpunt voor de functies binnen het bedrijf en communiceert op regelmatige basis met de verschillende interne stakeholders

-Je weet welke cultuur, waarden, normen en verwachtingen de klant heeft. Door je goede band met en kennis over je klant vind je de geschikte kandidaten

-Je maakt gebruik van het kandidaat track systeem waarmee je de kandidaten opvolgt in elke stap van het rekruteringsproces.

-Je gebruikt geschikte zoekkanalen zoals job boards, scholen, evenementen en websites om kwaliteitsvolle kandidaten te vinden.

-Je legt een kwaliteitsvolle en gevarieerde pool aan.

-Je houdt de rekruteringscommunicatie up-to-date en rapporteert tijdig aan je manager over nieuwe trends, feedback en aanbevelingen.

-Je identificeert en creëert verbeterpunten binnen de Talent Acquisition.

Requirements

-Je bent een vlotte communicator, zowel mondeling als schriftelijk

- Je bent creatief en denkt graag “out of the box”

-Je bent voldoende vaardig met Microsoft Office, waaronder Word, Excel, PowerPoint en Outlook

-Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en het Frans

-Ervaring met social media (Facebook, Linkedin) en jobboards is een troef! 

Offer

Je komt terecht bij Pontoon, deel van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf, wereldleider op vlak van HR oplossingen en al 6 jaar op rij een Great Place To Work.

Dit is een mooie opstapfunctie om ervaring op te doen in de HR wereld!

We bieden je een mooi loonpakket, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, (groeps-) en hospitalisatieverzekering. 

Met ons programma Energy@Adecco ondersteunen en moedigen we een gezonde work-life balans aan. Verder stimuleren we onze werknemers om zich permanent bij te scholen via het ruime interne opleidingsaanbod en kan je bij deze Great Place To Work je carrière uitbouwen in vele richtingen, zowel commercieel, administratief of HR gericht, horizontaal en verticaal.

Information

Jouw dedicated Internal Recruiter: Greet Cornelis. Klik op de link om te solliciteren of mail je CV en motivatie onmiddellijk naar hr.internalrecruitment@adecco.be

Application

Greet Cornelis +32 2 481 96 39

Closing date

31/08/2019

 

  • © 2011 Adecco