bckTop 

Recruitment and Account Officer Adecco Experts Oudenaarde m/v- 2406

Function

Goesting om jezelf als Recruiter te lanceren in een uitdagende werkomgeving, waar geen dag dezelfde is én je kan doorgroeien? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources!

Adecco Experts is onze brand met focus op tijdelijke en vaste tewerkstelling van hogere bedienden. Ter versterking van ons team Experts Oudenaarde / Kortrijk kijken we uit naar een enthousiaste Recruiter met pit om het top team te vervolledigen. 

Lees snel verder en ontdek waarom deze job bij Adecco Experts jou op het lijf geschreven is!

Hoe ziet je job bij Adecco Experts eruit?

Als Recruitment and Account Officer Adecco Experts ben je het hart van de onderneming: je bent hét aanspreekpunt voor zowel kandidaten als klanten binnen diverse sectoren als Logistics / Sales&Marketing/Finance and HR. 

Je grootste taak bestaat uit het matchen van de meest geschikte kandidaten met je klanten.


Je…

Gaat actief op zoek naar kandidaten via jobsites, sociale media (Linkedin), jobbeurzen en schoolbezoeken. Je ontwikkelt daarbij een aanstekelijke rekruteringscommunicatie.

Biedt de kandidaten een warm en professioneel welkom, doet screenings en test ze volgens onze basisprocedures en dit zowel in het Nederlands als in het Frans!

Zorgt voor een vlekkeloze opvolging en begeleiding van zowel kandidaten als klanten.

Kent je klanten en blijft ze kennen. Je zorgt voor de match made in heaven met hun bedrijfscultuur, waarden en verwachtingen.

Onderhoudt goed contact met de klanten. Je presenteert hen topkandidaten die je motiveert, coacht en (de)brieft. 

Specifiek binnen onze Experts Brand is dat je verantwoordelijk bent voor zowel jouw klanten als kandidatendossier van A tot Z, beide begeleid je doorheen het proces van bij het noteren van de vacature tot opvolging na opstart van jouw kandidaat.

minstens 1x per week versterk je het team van Kortrijk en werk je vanuit het kantoor te Kortrijk

Requirements

Wie ben je?

Heb je een passie voor werken met mensen? Word je gelukkig van mensen te helpen aan hun droomjob?

Ben je een teamplayer?

Heb je een luistervaardige én klantgerichte persoonlijkheid die straalt, charmeert en nazindert?

Ben je een commercieel talent dat steeds zoekt naar de beste HR oplossing voor jouw klant? 

Werk je resultaatgericht en kan je krachtdadig reageren in stressvolle omstandigheden? 

Ben je hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kandidaten?

Heb je een Bachelor, Master of beschik je over relevante ervaring in HR of in een commerciële richting?

Je spreekt en schrijft zowel het Nederlands vlot

Heb je een rijbewijs B en stel je je flexibel op om ook te werken vanuit het kantoor te Kortrijk?!

Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Offer

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit. 

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals Opt4Car, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Al zeven jaar lang zijn we een Great Place To Work!


Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview, zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking! Kan je niet wachten om ons de persoon achter het CV te leren kennen? Doe dan nu al het video-interview via deze link: https://adeccohr.cammio.me/public/apply/b9e471192eea410d8447022d5f4dcec6


Information

Greet Cornelis +32 2 481 96 39

Application

Decraene Ingrid +32 2 583.91.11

Closing date

05/07/2019

 

  • © 2011 Adecco