bckTop 

Administratief bediende Adecco m/v- 2386

Function

Zin om als Payroll & Service Officer in een uitdagende werkomgeving te werken, waar geen dag dezelfde is? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources! 

Als Payroll & Service Officer zorg je voor een vlekkeloze opvolging van personeels- en loonadministratie van de uitzendkrachten die aan de slag zijn bij onze klanten. Je bent volledig up-to-date met de sociale wetgeving en het intern reglement en zorgt dat deze ten allen tijde worden gerespecteerd. 

Hoe ziet je job bij Adecco eruit?

Je…

Zorgt voor de feilloze opvolging van de arbeidsovereenkomsten van uitzendkrachten

Zorgt ervoor dat alle uitzendkrachten correct en tijdig hun loon ontvangen. Daarnaast maak je sociale documenten op, controleer en verleng je opgemaakte contracten wanneer nodig.

Beantwoordt vragen van klanten en uitzendkrachten rond contracten, uitbetalingen, sociale documenten, … 

Beheert alle administratieve en financiële taken van de lokale Adecco kantoren.

Organiseert en begeleidt medische controles en volgt arbeidsongevallen op. Daarnaast sta je in voor alle medische administratie, je kan hierbij rekenen op ondersteuning van het departement ‘Veiligheid’.

Bent hét aanspreekpunt voor de klanten, uitzendkrachten en lokale Adecco kantoren voor alle vragen over sociale wetgeving en veiligheid op het werk.

Houdt je collega’s op de hoogte van de belangrijkste procedureveranderingen inzake administratie, finance en kwaliteit.


Requirements

Ben je behulpzaam ingesteld en kunnen anderen op jou rekenen? Kan jij door je transparante communicatie vragen duidelijk beantwoorden en anderen verder helpen? 

Heb je een oprechte interesse in HR en alles wat daarbij komt kijken? 

Heb je een analytische geest en hou je van werken met cijfers?

Werk je resultaatgericht, ultra nauwkeuring en op een gestructureerde manier, zelfs in stressvolle situaties? 

Ben je hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kantorennetwerk?

Heb je een Bachelor in een HR gerelateerde opleiding of gelijkwaardig door relevante ervaring (payroll, klantendossiers behandelen, sociaal secretariaat)? Gemotiveerde schoolverlaters met affiniteit in HR/sociale wetgeving kunnen bij ons ook zeker aan de slag. Er wordt een opleiding arbeidsrecht voorzien! 

Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect en heb je een goede mondelinge kennis van het Frans? 

Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Offer

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit. 

We bieden je een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals Opt4Car, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Jaar na jaar worden we verkozen tot een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een video-interview. Zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking! 


Information

Jouw dedicated Internal Recruiter: Greet Cornelis. Klik op de link om te solliciteren of mail je CV en motivatie onmiddellijk naar greet.cornelis@adecco.be  

Application

Greet Cornelis +32 2 481 96 39

Closing date

13/06/2019

 

  • © 2011 Adecco