bckTop 

Operational Business & Pricing Controller The Adecco Group regio Antwerpen/Limburg (m/v)- 2297

Function

Ben je analytisch sterk en wil je samen met jouw collega's op zoek naar een evenwicht tussen de operationele en financiële doelstellingen van onze organisatie?
Ga aan de slag als OPERATIONEEL BUSINESS EN PRICING CONTROLLER voor the Adecco Group!
Als operationeel business en pricing controller werkt je nauw samen met onze Area Managers, de locale Adecco Branch Managers en onze Pricing Manager. Jouw werkgebied richt zich vooral op regio A'pen en Kempen/Limburg.  

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je vertaalt de centrale nationale pricing- en rentabiliteitsstrategie naar lokale actiepunten.Je gaat op zoek naar verbeteringen in de bestaande processen en reportings door het uitwisselen van ‘best practices’ tussen de verschillende area’s.
 • Je biedt gerichte financiële ondersteuning aan de area's op verschillende gebieden, allen gerelateerd aan het rentabiliteitsobjectief van de area. Je bent het aanspreekpunt voor ad hoc vragen van de kantoren over financiële en administratieve zaken. Je behandelt ad hoc requests voor bijkomende analyses rond situatie/rentabiliteit van lokale klanten. Je bent aanwezig in de kantoren op periodieke basis om een gerichte ondersteuning te bieden aan de kantoren.
 • Je ondersteunt de Area Managers bij de voorbereiding en opmaak van de jaarlijkse forecast en budget. Op basis van maandelijkse rapporteringen en analyses maak je samen met de Area Managers actieplannen op ter verbetering van de geconstateerde financiële verbeterpunten. 
 • Je bent aanwezigheid op de  Branch Manager –meetings (min 6 per jaar)
 • Je werkt ondersteunend (samen met de commerciële eindverantwoordelijke) in de opzet en oplevering van complexere (niet-standaard) klantenrapporteringen voor klanten binnen de area. Indien nodig ben je hiervoor ook fysiek aanwezig bij de klanten 
 • Je neemt actief deel aan de uitrol van projecten. Je werkt mee aan het plan van aanpak en de analyse van behoeftes, het informeren van het project team, de rapportering en communicatie met de kantoren. Je volgt de geïmplementeerde projecten op tot op kantoor niveau en bevordert een positief klimaat mbt de acceptatie en implementatie van de projecten.
 • Je zorgt voor procesoptimalisatie door een maximaal uniforme manier van werken te bewerkstelligen. 

Requirements

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met pricing projecten of daaraan gelinkte business ervaring. Ervaring binnen de uitzendsector is een groot pluspunt.
 • Je houdt ervan om analytisch problemen te bekijken en aan te pakken. Werken met cijfers is je ding.    
 • Je vindt het fijn om zowel op operationeel vlak als strategisch vlak actief aan de slag te gaan. Je bent procesmatig ingesteld maar hebt daarnaast een commerciële attitude. Je communicatieve skills brengen beide velden op de juiste manier samen. 
 • Je bent hands-on en hebt een “doener” mentaliteit hebben. Je schrikt er niet voor terug om tegenwind te bieden en hebt een kritische blik. 
 • Je hebt een Bachelor of Master diploma.
 • Excell kent geen geheimen voor jou en je hebt een goede kennis van de andere courante Office pakketten.
 • Je beheerst perfect het Nederlands en hebt een goede basiskennis Frans.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en stelt je flexibel op om onze kantoren in regio Antwerpen/Kempen/Limburg te bezoeken en te ondersteunen

Offer

Eén van onze troeven is dat we een optimale work-life balance verzekeren waarbij je in je eigen regio kan werken en die uren in de file vaarwel kan zeggen. Daarnaast investeren we ook in jouw Adecco  happiness.  Zo weet en voel je, als lid van onze The Adecco Group-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit. 

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Al zeven jaar lang zijn we een Great Place To Work!

Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt?

Solliciteer dan nu voor je droomjob! We contacteren jou binnen de 5 werkdagen voor een eerste feedback. Onze procedure start met een een video-interview, zo peilen we naar de match met de motivatie, waarden en cultuur van The Adecco Group. Heb je ons volledig overtuigd? Dan leren we je graag nog beter kennen door een persoonlijke kennismaking! Kan je niet wachten om ons de persoon achter het CV te leren kennen? Doe dan nu al het video-interview via deze link: https://adeccohr.cammio.me/public/apply/b9e471192eea410d8447022d5f4dcec6


Information

Meer info? Contacteer snel ingrid.decraene@adecco.be, +32 2 583.91.11

Closing date

09/06/2019

 

 • © 2011 Adecco